İSTANBUL EDİRNE KIRKLARELİ Pegasus Havayollları ile

İSTANBUL EDİRNE KIRKLARELİ Pegasus Havayollları ile


İSTANBUL EDİRNE KIRKLARELİ



Pegasus Havayollarıyla... 09-14 Temmuz 2025


Büyükada, Galataport, Boğaz turu, Kız Kulesi, Topkapı Sarayı, Ayasofya,


Sultanahmet Meydanı ve Camii, Edirne, Selimiye Camii, Kırklareli, İğneada,


Kıyıköy, Limanköy -Longoz Ormanları, Dupnisa Mağarası



09 Temmuz 2025 Çarşamba :

Sabah 04:00 Çukurova Havalimanı iç hatlar terminali Pegasus Havayolları kontuarı önünde buluşma. Check-in işlemlerinin ardından 05:35 uçağıyla İstanbul’a uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. İstanbul’da  bizi bekleyen aracımıza binerek gezimize başlıyoruz. İlk olarak Bostancı iskelesinden vapurla hareket ediyoruz ve panoramik olarak Burgazada, Kınalıada, Heybeliada görerekBüyükada’ya geliyoruz ve burada serbest zamanımız olacak. Adada yürüyerek, bisikletle ya da faytonla küçük tur yaparak Ada’nın tabiat güzelliklerini, köşkleri görebilirsiniz. Molamızın ardından Anadolu yakasına geçip Salacak Sahiline hareket ediyoruz. Burada İstanbul’un sembolü olan Kız Kulesi’ni görme imkânımız olacak. Gezimize devam edip İstanbul Boğazı'nın Avrupa yakasında, Haliç ile birleştiği noktada yer alan Galataport İstanbul’da serbest zaman veriyoruz. Rehberimizin belirleyeceği saatte buluşma otelimize dönüş ve dinlenme.

 

10 Temmuz 2025 Perşembe : 

Sabah alacağımız kahvaltımızın ardından otelden ayrılıyoruz. İlk olarak 14. Osmanlı Sultanı 1.Ahmet tarafından yaptırılan klasik dönemin son büyük camisi kabul edilen Sultan Ahmet Cami ve Sultan Ahmet Meydanı, Ayasofya ve Alman Çeşmesi gezilerimizin ardından ekstra öğle yemeğimizi alıyoruz ve sonrasında Fatih Sultan Mehmet tarafından yaptırılan Topkapı Sarayı ve etkileyici Yerebatan Sarnıcı Müzesi gezilerimizi yapıp benzersiz güzelliği ile sizleri hayran bırakacak Tarihi Yalıları, Sarayları ve büyüleyici güzelliği ile boğazın eşsiz manzarasını seyredeceğimiz Boğaz Turumuza katılıyoruz. Eminönü- Dolmabahçe Sarayı – Ortaköy - Galatasaray Adası – Emirgan – Yeniköy - Küçüksu Kasrı - Rumeli Hisarı - Anadolu Hisarı - Fatih Sultan Mehmet Köprüsü – Bebek – Beşiktaş – Beylerbeyi - Haydarpaşa boğaz turumuzda görülecek yerlerdir. Ardından otelimize varış ve dinlenme…

 

11 Temmuz 2025 Cuma :

Sabah alacağımız kahvaltımızın ardından otelden ayrılıp Edirne’ye hareket ediyoruz. Edirne’de İlk olarak Osmanlı mimarisinin başyapıtı, Mimar Sinan'ın "Ustalık Eserim" dediği Selimiye Cami ile başlayıp; Selimiye Arastası, Üç Şerefeli Cami ve Eski CamiII. Beyazıd Külliyesi ve Şifahane, Sarayiçi, Adalet Kasrı, Balkan Şehitleri Anıtı, Fatih Köprüsü, Kanuni Köprüsü, Kırkpınar Meydanı, Yeni Saray kalıntılarını geziyoruz. 24 Temmuz 1924 Lozan Barış Antlaşması’yla Türk topraklarına katılan, Edirne’ ye 4 km.’lik doğa ve tarihi yoluyla bağlanan KaraağaçTarihi Meriç KöprüsüLozan AnıtıTren İstasyonu gezileri sonrasında konaklama yapacağımız otelimize hareket edeceğiz. Otelde odalara yerleşme ve dinlenme.

 

12 Temmuz 2025 Cumartesi:  

Sabah alacağımız kahvaltımızın ardından otelden ayrılıp İğneada’ya hareket ediyoruz. Türkiye'nin metrekareye en çok ağaç düşen ormanları İğneada’da 20 km.ye varan sahilleri ve yüzlerce canlıya hayat veren dünyaca ünlü Longoz Ormanları ile Erikli Longoz Gölü’nü görüyoruz. Ardından Bulgaristan’a sınır olan Limanköy’ü ziyaret ediyoruz. Burada vereceğimiz fotoğraf molasının ardından iki mağaranın birbirine bağlı olduğu ve içinden nehir geçen büyüleyici Dupnisa Mağarası’nın gezip ve otelimize geçiyoruz. Odalara yerleşme ve dinlenme.

 

13 Temmuz 2025 Pazar:

Sabah 07.00 da alacağımız kahvaltımızın ardından otelden ayrılıp Kıyıköy'e hareket edeceğiz. Bizans ve Osmanlı'nın izlerini taşıyan Trakya'nın esrarengiz kasabası Kıyıköy’de, Kıyıköy Kalesi, Kıyıköy Evleri, Kıyıköy Limanı sahili temiz havası, harabe mimari dokusu, mükemmel doğası, enfes deniz ürünleri ile dikkat çekiyor. Kıyıköy'de öğle yemeği için verilecek serbest zamandan sonra Rehberimizin belirleyeceği saatte buluşma ve İstanbul Sahiba Gökçen Havalimanı’na gidiyoruz. Check-in işlemlerinin ardından 14 Temmuz 2025 Pazartesi  00:05 uçağıyla Çukurova Havalimanı’na uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz.

Bir başka GÖĞÜSGEREN TURİZM organizasyonunda görüşmek üzere... 

 

 

 

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER:


* PEGASUS HAVAYOLLARIYLA ADANA-İSTANBUL-ADANA GİDİŞ DÖNÜŞ UÇAK BİLETİ,

 

* TURİZM OTOBÜSÜ İLE PROGRAMDA BELİRTİLEN GEZİLER,


* İSTANBUL RAMADA ENCORE OTELDE 2 GECE KONAKLAMA,


* EDİRNE RAMADA HOTELDE 1 GECE KONAKLAMA,


* KIRIKLARELİ LOZENGRAD OTELDE 1 GECE KONAKLAMA,


* OTELLERDE 4 ADET SABAH KAHVALTISI,


* PROFOSYONEL REHBERLİK HİZMETİ,


* SEYAHAT SİGORTASI,

 


ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:  


* ÖĞLE VE AKŞAM YEMEKLERİ


* MÜZE VE ÖREN YERİ GİRİŞ ÜCRETLERİ, BOĞAZ TURU, BÜYÜK ADA FERİBOT ÜCRETİ



ÜCRET DETAYLARI

 

NAKİT, TEK ÇEKİM

 

BONUS, WORLD, AXESS,

MAXIMUM, ZİRAAT COMBO

3 TAKSİT

İKİ VE ÜÇ KİŞİLİK ODADA KİŞİBAŞI

 

 

19500.00TL

 

 

21000.00TL

2 – 6 YAŞ ÇOCUK

(2 YETİŞKİNLE AYNI ODADA)

 

 

13500.00TL

 

 

14500.00TL

7 – 11 YAŞ ÇOCUK

(2 YETİŞKİNLE AYNI ODADA)

 

 

16500.00TL

 

 

17800.00TL



TEK KİŞİ

 


24000.00TL

 


 25900.00TL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Öneriler ve Önemli Notlar: 

* Tüm müze ve ören yeri giriş ücretleri misafirlere aittir. Müze Kartın geçerli olduğu yerlerde kullanmanız için Müze Kart almanız tavsiye edilir. Müze Kart satış noktalarından veya uygulama üzerinden temin edebilirsiniz. https://muze.gov.tr/ adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

* Tura çıkarken düzenli kullandığınız ilaçlarınızı veya raporlarınızı yanınıza alınız. Gideceğiniz bölge, tur ve hava şartlarına bağlı kıyafet vb. ihtiyaçlarınızı unutmayınız.

* Otellerde 3 kişilik odalarda; 3.yatak ek yatak olup diğer yataklar gibi aynı konfora sahip olmayabilir. Misafir bu durumu ve oda sıkışıklığını kabul ederek rezervasyonunu onaylar.

* Acenta otelde programdaki pansiyon durumuna göre otelde konaklama garantisi verir, odanın konumu, manzarası gibi durumlardan sorumlu tutulamaz.

* Acenta veya rehber; hava durumu, yol durumu gibi mücbir nedenlerle gerekli gördüğü takdirde programda ve otelde değişiklik yapabilir.

* Tur esnasında otobüste unutulan kaybolan eşyalardan acenta ve rehber sorumlu değildir.

* UÇUŞ BİLGİLERİ, HAVAYOLU VE SAATLERİ DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR.

* Uzaktan yapılan rezervasyonlarda; hesaba yapılan ödemelerinizi şirket hesabına yapmanızı rica ederiz. Farklı hesaba yapılan ödemelerden acentamız sorumlu değildir.

Hesap Adı: GÖĞÜSGEREN TURİZM TAAHHÜT TİCARET VE TAŞIMACILIK LİMİTED ŞİRKETİ

İban : TR 11 0006 2000 0510 0006 2978 96

 

 

 

 

Facebookta Paylaş