BURSA ESKİŞEHİR ODUNPAZARI SAZOVA PARKI

Bursa Cumalıkızık Eskişehir Odunpazarı
Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı
TUR TARİHLERİ :
30 MAYIS – 01 HAZİRAN 2025
13 -15 HAZİRAN 2025
2025 Cuma :
Saat 20.30 da Uğur Mumcu Meydanı’nda (İstasyon önünde) buluşmamızın ardından saat 20.45’de İstasyon Önünden, 21:00’de Duygu Kafe karşısından hareket ediyoruz.
2025 Cumartesi :
Dünya Mirası Geçici Listesi'ne dâhil edilen Cumalıkızık' a varıyoruz. Keyifli bir kahvaltı yapıp tarih kokan dar sokaklarda gezimizi tamamlıyoruz. İlk olarak Osman Gazi ve Orhan Gazi Türbelerini ziyaret ediyoruz ve Tophane Tepesi’nden panoramik olarak Bursa’yı seyrediyoruz. Evliya Çelebi’nin Bursa’nın Ayasofya’sı dediği görkemli Ulucami‘yi göreceğiz. Tarihi Koza Han’da alışveriş için serbest zaman. Ardından Bursa’nın en önemli mimari yapılarından olan Emir Sultan Cami’sini ziyaret edip Bursa’nın fethinin tasvir edildiği ve Dünya’nın en büyük panorama müzesi Fetih Panorama 1326 Müzesini geziyoruz. Rehberimizin belirleyeceği saatte toplanıp konaklama yapacağımız otele geçiyoruz, odalara yerleşme akşam yemeği ve dinlenme.
2025 Pazar :
Sabah kahvaltı sonrasında otelden ayrılıyoruz ve tarihi Hititler Dönemi’ ne kadar uzanan Eskişehir gezimize başlıyoruz. İlk olarak Bizans'tan Selçuklulara, Osmanlılardan Cumhuriyet'e kadar uzanan kadim bir şehir olan Odunpazarı’nda Osmanlı’dan kalma Tarihi Odunpazarı Evleri’nin görülmesini takiben Türkiye’de ilk Dünyada ise sayılı müzeler arasında yer alan Balmumu Müzesini ziyaret edeceğiz.Porsuk Nehrinde tekne ile yapacağımız keyifli gezintimizi ve Türkiye’nin ilk yapay plajı Kent Park’ı görüp Sazova Parkı gezisi ile turumuzu tamamlıyoruz. Gece saatlerinde Adana’ya varış ve turumuzun sonu.
Yine bir Göğüsgeren Turizm organizasyonunda görüşmek dileğiyle.
ÜCRETE DÂHİL OLAN HİZMETLER:
* TURİZM OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM,
* ESKİŞEHİR 5* ANEMON OTELDE 1 GECE KONAKLAMA,
* İLK GÜN SABAH KAHVALTISI
* OTELDE 1 ADET SABAH KAHVALTISI,
* OTELDE 1 ADET AKŞAM YEMEĞİ,
* SEYAHAT SİGORTASI,
* OTOBÜS İÇİ İKRAMLAR,
* GÖĞÜSGEREN TUR REHBERLİK HİZMETİ
ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:
* ÖĞLE YEMEKLERİ VE TÜM İÇECEKLER,
* MÜZE ÖREN YERİ GİRİŞLERİ, PORSUK ÇAYI’NDA TEKNE TURU
ÜCRET DETAYLARI |
NAKİT, TEK ÇEKİM |
BONUS, WORLD, AXESS, MAXIMUM, COMBO 3 TAKSİT |
İKİ VE ÜÇ KİŞİLİK ODADA KİŞİBAŞI |
4950.00TL
|
5400.00TL |
2 – 6 YAŞ ÇOCUK (2 YETİŞKİNLE AYNI ODADA) |
3100.00TL
|
3350.00TL |
7 – 11 YAŞ ÇOCUK (2 YETİŞKİNLE AYNI ODADA) |
4000.00TL
|
4350.00TL |
TEK KİŞİ |
5900.00TL |
6400.00TL |
Öneriler ve Önemli Notlar:
* Tüm müze ve ören yeri giriş ücretleri misafirlere aittir. Müze Kartın geçerli olduğu yerlerde kullanmanız için Müze Kart almanız tavsiye edilir. Müze Kart satış noktalarından veya uygulama üzerinden temin edebilirsiniz. https://muze.gov.tr/ adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.
* Tura çıkarken düzenli kullandığınız ilaçlarınızı veya raporlarınızı yanınıza alınız. Gideceğiniz bölge, tur ve hava şartlarına bağlı kıyafet vb. ihtiyaçlarınızı unutmayınız.
* Otellerde 3 kişilik odalarda; 3.yatak ek yatak olup diğer yataklar gibi aynı konfora sahip olmayabilir. Misafir bu durumu ve oda sıkışıklığını kabul ederek rezervasyonunu onaylar.
* Acenta otelde programdaki pansiyon durumuna göre otelde konaklama garantisi verir, odanın konumu, manzarası gibi durumlardan sorumlu tutulamaz.
* Acenta veya rehber; hava durumu, yol durumu gibi mücbir nedenlerle gerekli gördüğü takdirde programda ve otelde değişiklik yapabilir.
* Tur esnasında otobüste unutulan kaybolan eşyalardan acenta ve rehber sorumlu değildir.
* Uzaktan yapılan rezervasyonlarda; hesaba yapılan ödemelerinizi şirket hesabına yapmanızı rica ederiz. Farklı hesaba yapılan ödemelerden acentamız sorumlu değildir.
Hesap Adı: GÖĞÜSGEREN TURİZM TAAHHÜT TİCARET VE TAŞIMACILIK LİMİTED ŞİRKETİ
İban : TR 11 0006 2000 0510 0006 2978 96
05.02.2025